Post by inaruvedac on Feb 9, 2022 23:02:43 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack točke ▞▞▞
▞▞▞ Mad GunZ shooting games online 2022 version ▞▞▞
Ta igra je bila zabavna, vendar je problem v tem, ali lahko ustvarjalec doda nekaj podobnega drugim načinom, ker je precej dolgočasno, če dodate več načinov, ji bom dal 5 zvezdic.
všeč mi je, ampak... popravi napako, prosim, ker če imam 100 kovancev, kupim kožo, ko jo kupim, mi ne bo dovolil, da izberem, da ne bom kupil. Rekel sem, koga briga, kupim kožo, kovanci se nikoli ne vrnejo in kupim pištolo še vedno ne kupim in mojih kovancev ni več, prosim popravite, tako da bom 5 zvezdic 😡
Igra je bila lepa, ampak zelo zelo log takooooooooo
Ta igra je zanič, uživam v tej igri, ko sem bil vznemirjen, zdaj pa, ko poskušam igrati njeno težavno, zaostaja, tudi če sem imel hitro internetno povezavo, prosim, popravite to napako, igra mi je res všeč, vendar je moteča
Çılgın GunZ çevrimiçi atış Aksiyon gbji
kul igra
NAJ BOLŠA IGRA 6000000 LAJKU ZMAGUJEM VSAKČ V TEJ IGRI 🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪😃 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋. 😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋VSakič 11 ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠kilu Dobim Pro Sem😎😎😎 😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎. 😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎
Čudovita igra! Je malo kot štirinajst dni, vendar tekstura minecraft. Vsi prenesite in ocenite 5 zvezdic!
V tej igri je težava ping problem, počasno delovanje omrežja, zato sem ga rešil, potem dajem 5 zvezdic Ok
Nalaganje traja predolgo, ne more preiti niti stopnje 10 ali 50, prosim, popravite
dobro je, vendar prosim naredite ga kot fortnite, kot je zgradba in grafika, prosim, ne delajte FPS, naj bo TTP kot fortnite
Ta igra je najslabša, ko igram več igralcev. Vedno piše, da znova poveži, ne nameščaj te igre😡😡😡😡😡😡!!!!!!!!!!!!!!!!
To je zelo odlična in zabavna igra, vendar vedno znova prekinjam povezavo s strežnikom, ko igram battle royal, tudi ko preverim svojo internetno povezavo, se še vedno prekine brez razloga.
Çılgın GunZ çevrimiçi atış Aksiyon gbji
Odlična aplikacija, če bi lahko odpravili težave, kot so ljudje, ki včasih pošiljajo neželeno pošto v klepet, bi bilo to čudovito, 10 zvezdic
Ta igra je neuporabna, niti se mi ne zažene
Zabavna igra dobra grafika lepe puške potrebujejo več zemljevidov, klišejev potrebuje več načinov igre ........ .........kaj ne potrebujem posodobitve zemljevidov brez nee, kakšne načine igre je morala imeti ta igra je slaba glasba v ozadju glasba v ozadju je in oprostite fantje, da začnem z 1 zvezdico
Battle Royal način zelo zaostaja. To igro sem igral pred približno enim letom in ni zaostajala.
To je ena najboljših iger v letu 2021, vendar je edina težava ta, da me, ko naložim v battle royale, izklopi iz igre, kar je manjša težava, razen tega, da je igra neverjetna, prosim popravite
Aaaa Ta igra je tako dobra, vendar šele ko dodam svojega prijatelja v svojo ekipo, postane sovražnik, zato lahko prosim delate na tem, da vam bom dal 5/5 ocen, pls
Številnim napakam in goljufom ter razvijalcem ni vseeno za igro, žalostno.
to je super lagy in popolnoma slaba grafika
wow..res počasen ostrostrelec in zanič škodo, tudi strel v glavo..bolje, da igram pixel gun 3d
Ok, fantje, igra je odlična, vendar zapravljanje denarja za prekleto igro in potem ponastavitve nekaterih stvari ni prekleto kul. Ko sem se vrnil v svojo igro, sem svojo puško, ki sem jo nadgradil na stopnjo 4 ali 5, vrnil na prvo raven, kar me je razjezilo ves ta trud, ki ga res RES potrebujete, da bi s to igro odpravili svoje napake.
Ko sem opravil prvo stopnjo, se mi je na zaslonu zmrznilo
Mad GunZ shooting games online Jangovar gzw
Hej, ustvarjalec, ali lahko to narediš brez povezave, kar bi bilo hvaležno v naslednji posodobitvi, plssss, to je vse, kar sem zahteval😟😊😟😊
To je dobra igra. Všeč mi je kraljevska bitka in lahko celo razbiješ predmete, da narediš pištolo. Odlična igra
Ta igra je super zabavna in spodobna grafika, vendar edina težava, ki jo imam, je ta, da mi videoposnetki ne bodo delovali in res potrebujem kuoo več draguljev, vendar ne bo delovala, razen tega, da je ta igra neverjetna
Zelo dobro je, vendar je tako moteče, če se šele nato pojaviš (ustreljen s pištolo), tvoj mrtev in blady hekerji so tako nepošteni in želel sem svojo kožo, vendar ne, igra se je zlomila
Precej dobro, brez velikega zamika, dam mu 5 zvezdic, da je zabavno
Ta igra je bila meh. Moj brat je igral svojo tablico, nato pa se je prijavil na moj račun. Ne samo, da je to storil, imel sem dobro orožje in potem je ponastavil vse, kar sem imel. Mačke, zlati kovanci in nori kristali. Bilo je malo zabavno.
Všeč mi je ta igra, vendar problem z vlaganjem
Ta igra je zelo kul. Ima lepe grafike z drugačno lokacijo, vendar je zemljevid battel royal premajhen, prosim, naredite ga velikega😇
Ta aplikacija je res zabavna, lahko dodate peploe kot družino, lahko naredite svojo osebo, da naredite svoj zemljevid, vse vrste stvari igrajte to igro in ne bo vam žal verjemite mi
Najbolj smešna igra vseh časov!!!!!!!!
Igra je precej super, toda v zadnjem času je v battle royale takooooooooooooooooooooooooooooooooo как hekerjev, vedno, ko zaženem battle rayle, hekerji tam streljajo naokoli in drugi igralci, še preden se igra začne. Te igre nisem igral že nekaj dni zaradi hekerjev. Upam, da čim prej popravijo. Lep dan <3
Človek, tvoja igra postaja vse slabša, dajem ti dve zvezdici, ker me ti hekerji kar naprej ubijajo v enem posnetku in letijo, da je tako zelo nadležno, prosim, naredite novo posodobitev o tej igri, samo naredite sistem poročil, da boste lahko te hekerje zlahka prepovedali in ne morem se prijaviti na vašo facebook stran, ker ne vem, kakšna je vaša stran na facebooku. Tokrat vam dajem dve zvezdici, če ne želite ustvariti sistema poročanja, bom za vedno zapustil to igro!
Igra je zelo dobra, vendar je grafika prenizka in še eno stvar lahko dodate elitni prehod v tej igri
Zelo težko je dobiti denar in diamant, prosim, naredite nekaj
Da super, vendar mislim, da bi bilo lepo dodati nekaj novega orožja
je zelo dobra igra poleg dejstva, da je napaka in ne morem igrati predolgo, ne da bi se izklopila, in vem, da ni moj telefon, ker sem igral igre za ljubimce, ne da bi se izklopile
STRIKERS 1999 Arkada olwu