Post by inaruvedac on Feb 9, 2022 23:08:48 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ WorldCraft: 3D Block Craft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WorldCraft: 3D Block Craft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kupon ▞▞▞
▞▞▞ WorldCraft: 3D Block Craft 2022 version ▞▞▞
Nagyon szép, olyan szép, mint a minecraft. De van egy probléma. Bombarobbanást akarok készíteni a minecraftban, de nincsenek bombák. Akkor nincsenek 2048-as csempék, amelyek széppé tennék az otthonomat. Ha meg tudná adni ezeket, nagyon megköszönném. Köszönöm.
adtam volna neked 5-öt, de amikor tegnap telepítettem, rendben volt, aztán csináltam egy túlélő módot, amivel az első napra sok nagyszerű dolog van készen, aztán elaludtam, és kikapcsolom a telefonom, amikor felébredtem Kinyitottam, és hirtelen egy barlang közepén vagyok kijárat vagy bejárat nélkül, így szándékosan meghaltam (nincs kéznél semmi tárgy), de aztán borzasztóan sokáig tartott az újrakezdés, kérlek javítsd ki a problémát.
5-re értékelném, de folyamatosan kapok haszontalan tárgyakat, amelyeket egyébként sem tudok elkészíteni vagy használni (a szörnyek megöléséből). És hol van az arany, a gyémánt, a víz és a láva? Ezek nélkül nem sok mindent tudok csinálni. Kérjük, adja hozzá
elmeyg de amugy jo
Őszintén szeretem a játékot, mert jó grafikája és a játékban beállított animációi vannak. A túlélési mód azonban rendkívül unalmas, mivel nincs más dolgod, mint az enyém, az építés és a túlélés. Több kihívást szeretnék, mint pl. templomok minden életközösség számára, és rendkívül nagy kihívást jelentő tömegek, amelyek ellen harcolni kell. Szívesen látnám a falvakat is, ahol falusiakat ültetnek be a játékba, falusiakat, akik tanyáznak, mozognak, kommunikálnak, és többnyire ugyanazokat a dolgokat, amiket én is megtehetek. Végül szeretném látni hogy lásd a vizet hozzáadva a játékhoz
De haverom erről beszél egyfolytában
Letöltöttem a játékot és azonnal töröltem. Nagyon lassú, és nem tudsz 5 blokknál többet lerakni. /
Jó csak a multiplayeral van egy kis bajom
Szeretem ezt a játékot, sok barátra és emberre tettem szert ebben a játékban, és valamilyen oknál fogva nem tudom egyértelműen leírni a szavaimat a súlyos cenzúra miatt, kérlek, meg tudnád oldani ezt a problémát, másoknak rosszul esik ez a fajta probléma. jó lenne, ha minimálisra csökkentené, csak az erős szavakat cenzúrázná, köszönöm.
Sziasztok, szeretném tájékoztatni, hogy van egy hiba, ahol ha kardot vagy csákányt hord, ha lenyomva tartja a képernyőt, az elem eltűnik.
Összességében szép játék, de minden nap kaphatunk legalább érméket? Mint a másik PlanetCraft játékában? Igazságtalan azokkal szemben, akik nem tudnak pénzt venni. Szerintem igazságosabb, ha az emberek minden nap érméket kapnak. Remélem, hogy hozzáadja ezt az új frissítéshez, biztos vagyok benne, hogy jobbá teheti a dolgunkat.
Ez a játék túlságosan hasonlít a Minecraftra, és nagyon rossz grafikája van, és még egyedi skineket sem lehet készíteni. Nagyon nem értek egyet az ötcsillagos hozzászólásokkal. Az egyetlen JÓ benne a gyors letöltés a Play Áruházból.
szórakoztató, de kreatív hangulatban nem lehet állatokat szülni, és mi értelme a kutyáknak, macskáknak és lovaknak, még csak meg sem lovagolhatja őket
Food Gang Action avi
szar ne tölcsétek le
Nagyon jo És még pedig azért mert te is tehetsz gel világot Multyplayer:épits:sarabodza világba Nem fogod megbánni
Először is sok hirdetés van benne, és ha világot akarok teremteni, akkor megragad egy számon, és ha lemondok, akkor is megteszi, még akkor is, ha kikapcsolja a telefont, még mindig ott van. Ha újra megpróbálja, akkor nem ne menj el.
utálomfvfdcffddddeeeeeeeeeeeee
én szeretem
Tetszik a játék, de nincs sok különböző blokkja az invetroy-ban, és néhány dolog nincs is ott. Ha több optinál lenne, mint például smaragd, lucfenyő vagy akár gyémánt, az jobbá tenné a játékot.
WorldCraft: 3D Block Craft রোমাঞ্চকর ztfo
Nagyon jó jàték csak nincs bene pokol kapu
WorldCraft: 3D Block Craft রোমাঞ্চকর ztfo
Kicsit rossz, elvisz egy barlangba, aztán ki kellett ásnom magam, és 11 percig tartott. De, nem érdekelt..... Építettem egy új házat, aztán ugyanezt csinálta, így aztán építettem egy új házat. De akkor EZ nem mentené meg a világomat! de összességében nagyon jó a játék.....
Nagyon rosz hogy nem lehet megismerni mer azt csak creativba lehet!
Jo game ha valaki akar play DaveGamerHun mein name
4 éve játszom ezzel a játékkal és imádom. De egyszerűen nem ugyanaz. A hang nem egyezik azokkal a pislogásokkal, amelyeket enyém vagy továbblépsz. Az új rossz csőcseléket nehezebb eltalálni a késés miatt. És az érzékenység olyan alacsony, hogy alig tudsz körülnézni.
Hát amugy joh 😉
WorldCraft: 3D Block Craft Przygodowe dxn
Egyszer véletlenül elindult de tele van reklámmal és csak egyszer indult be el sem indul FOS!!!
Néhány dolog. Az egyjátékos mód nem tölti be sem az általam létrehozott, sem a mentett világokat. Ezenkívül a blokk elhelyezése nagyon érzékeny, ami megnehezíti az építést. Ez egy jobb játék lehetne, ha ezeket a problémákat kijavítanák.
Csak egy Minecraft kopogtatás. A multiplayer annyira rossz, hogy az vicces. A grafika rendben van, de hol vannak a fák? A gonosz csőcselék ijesztőbb, mint a minecraftos, majdnem összetörtem magam, amikor megláttam a csontvázakat, lol. Törölöm, és visszatérek a minecraft sokkal fényesebb és őrülten jobb világába.
Ez az alkalmazás nagyon szórakoztató volt, bár sokat késik, de nagyon szórakoztató új barátokat szerezni. Remélem sikerül kijavítani az offline játékosok lemaradásait. 😄🙁😩
Szuper, hogy sok reklámot kell néznünk és érméket kell vásárolnunk a jó skinekért, és szerintem sokan egyetértenek abban, hogy legalább a skinek árát csökkenteni kellene, és állatokat is beletenni a játékba 🤗
Egyszerűen nem értem, hogy a bútorok miért nem használhatók kreatív módban... kérem, frissítheti ezt? .. Biztos vagyok benne, hogy bárki élvezné... ez az egyetlen, és tudom, hogy néhányan azt is kérdezik, hogy miért nem használható kreatív módban. .. sokkal szórakoztatóbb, ha olyan TNT-t készíthet, amely felrobbanhat, tudod?... Remélem, a lehető leghamarabb megoldódik...
Ez a játék egy nagyon jó játék, de úgy gondolom, hogy fejleszteni kell. Mint a vizesblokkoknak valódi vízként kell működniük
Összességében szeretem a játékot, de ehhez a játékhoz zene kell, különben elég unalmas. 5 csillagot adok a játékra, ha zenét raksz a játékba!!!🎶😸🎶 🔇😾🔇
WorldCraft: 3D Block Craft Przygodowe dxn
Ez a játék most szívás. Emlékszem, amikor túlélőt játszottam, és nagyon szórakoztató volt. Most megpróbálsz vele játszani, és annyira késik, és még házat sem tudsz építeni, még járni sem tudsz, nem tudsz pusztítsd el a fákat, mert LAGGY.Kérjük, javítsd ki a játékodat. Emlékszem, nagyon szórakoztató volt, most olyan rossz. Ez a játék volt az egyik olyan játék, amelyet korábban sokat játszottam, és nem hiszem, hogy többet fogok vele játszani.
Imádom, hogy úgy néz ki, mint egy régi minecraft által ajánlott időgyilkos játék, amikor kívülálló vagy
Úgyhogy már egy ideje forgattam ezt a játékot, és szeretném azt hinni, hogy elég jól értem. Az online ott van, ahol messze ragyog. Az egyjátékos rendben van, de akciós Minecraft. Az internetet az építmények interakciójának és szerepjátékának bemutatására használják. Érdekel ez a játék, és néhány javítás itt-ott segíthet. Talán több skin és az órahirdetés érméket kínál. De néhány apró dolog zavar, mint például, hogy a "Csak olvasható" gomb nem mindig működik, vagy hogy itt vagy ott összeomlik, de a játék szórakoztató az interaktív eleme miatt.
Más gyerekeknek is ajánlottam, mert úgy érzem, hogy a gyerekek játszhatnának a barátokkal és a családdal, de attól függ, hány évesek, mert a játék többjátékos részében milyen nyelvet használnak. De ez a játék összességében klassz, 3-ast adok rá, mert rendben van a gyerekeknek, akik játszhatják, de attól függően, hogy kivel.
Ezt a játékot nem lehet letölteni. Kérjük, frissítse ezt a játékot március 15-ig. Ott kellene egy falu, ahol kereskedhetek és állatokat simogathatnék, és ott kellene lenniük, smaragdsemragdok és Redstone, sínek, dugattyúk, skyblock és egy blokk égbolt. 😭 Kérlek tedd meg ezt. Legyen többjátékos túlélés. Kérem , tegye meg holnap reggel . 😭😭😭😭😭
Mindig is az egyik kedvenc játékom volt... Összességében nagyon szép. Nemrég újra letöltöttem és elindítottam egy túlélőjátékot. Volt egy nagy házam és még gyémántjaim is, de amikor legközelebb beléptem a világba, minden eltűnt. Nem menő!
Ez egy jó hely a szerepjátékokhoz, egy ingyenes játék, amelyet addig játszhatsz, amíg meg nem engeded magadnak a Minecraftot. Próbálja meg javítani a csevegést, néha hibás lehet.
Oké, szóval először is ennek a játéknak a letöltése egy örökkévalóságig tart. Letöltöttem ezt ötször, és lényegében csak újraindult és újra elkezdődött a letöltés, majd amikor újra letöltötte, nem is működött, kérlek javítsd ki, odaadtam a Starsnak, mert nem nem akarok gonosz lenni. A második ok, amiért ez nem igazán jó játék, azt mondom, hogy pazarolja az időt.
Csodálatos, de kissé késedelmes
A minecraft sokkal jobb
Miért nem lehet kiütni a követ
WorldCraft: 3D Block Craft Seikkailu tpth
ez egy nagyszerű játék! Azt javaslom, hogy tegyük oda az e-mailt, így ha a worldcraft-ot más telefonokon használjuk, akkor az e-mail címed és a jelszavad megadásával elmenthetjük bőrünket és vásárlásainkat, akkor nem kell visszavásárolnunk a megvásárolt termékeket.