(iOS) Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games oszukiwać klejnoty usterki kodu
Feb 9, 2022 23:14:46 GMT -4
Post by inaruvedac on Feb 9, 2022 23:14:46 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać klejnoty usterki kodu ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games 2022 version ▞▞▞
Ta gra jest opóźniona... kiedy naciśniesz przedmiot do podania. Musisz dotknąć go więcej niż raz. Ta gra jest powolna... i niezwykle frustrująca. Przegrywasz, ponieważ gra nie nadąża....usuwam 👎👎👎
Kocham tę gre!! To jest dokładnie to, czego szukałem. Uwielbiam gry na czas, ale lubię też kreatywne gry. Jest to zdecydowanie najlepsza gra o gotowaniu / zarządzaniu czasem, jaką można znaleźć w sklepie z aplikacjami. Wszyscy inni nie mają talentu do projektowania domów. Łatwy do gry. Bez czekania, aż coś się ulepszy, czy cokolwiek. Bardzo zadowolony. O dźwięku jeszcze raz. To tak, jakby dźwięk, który otrzymujesz w kombinacji 3x, powinien być dla X5, jeśli rozumiesz. Prawdopodobnie powinna to być prosta skala low-hi
Cooking Sweet: Home Design, Restaurant Chef Spiele Simulation dydj
bardzo sympatyczna i zabawna gra
Takie słodkie i takie słodkie serce na wylot 😻😻❣️😻 a moi przyjaciele są zainteresowani Piękna królowa linku do I Love you tak bardzo
Nie ładuje się obok domu na plaży, widziałem, jak inni mają ten sam problem. Pobrałem wszystkie zasoby, ale nadal mówi, że wkrótce
Zabawna gra, ale. Nie zapisuje postępów
Dlaczego muszę zacząć od restauracji śniadaniowej, to jak gra miejska o gotowaniu 🙄🙄🙄🙄🙄🤦🤦🤦
Niesamowita gra uwielbia wzory, z których możesz wybierać
♥ ️.
Ta gra jest bardzo stresująca. Czułość na dotyk jest daleka, podany czas nie wystarcza, szybkość gotowania jest nadal średnia nawet po aktualizacji, ulepszenia kosztują dużo monet, gdy zarabiasz maksymalnie 600++ za poziom, grafika na dekoracje to tylko nuda
Grałem w tę Identyczną grę, z wyjątkiem tego, że nie była to dekoracja. Powinien być podobny do innych w tym sensie, że powinien pokazywać monety, które zarabiasz i ulepszenia, które możesz kupić dla siebie. Zamiast nie mieć możliwości zrobienia tego dla siebie. Chodzi mi o to, że oglądasz wideo za podwójne monety i ktoś może się zastanawiać, dokąd zmierza. JS
Usunąłem moją pierwszą odpowiedź 3 gwiazdki, ponieważ poziomy zaczynają być prawie niemożliwe !!!!! Wiem, że jestem tylko dzieckiem, ale myślę, że dorosłym też jest to trudne! przez słowo "jest to trudne, mam na myśli poziomy kciuki w górę po prostu prawie niemożliwe, i tak wszystko jest w porządku, ale poziomy są po prostu niesprawiedliwe!!
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games Simulátory wvfs
Gra jest gud..nadal mi się podoba
Naprawdę fajnie, podoba mi się, wydaje się działać świetnie! Odpowiednie reklamy. Dziękuję!
Modern Warplanes: PvP Warfare Akční etz
Pobrałem go wcześniej. Kiedy po raz pierwszy wyszedł, był nudny. Dałem mu kolejną szansę. Ponieważ ma fabułę, uwielbiam go. Cudownie, kocham wszystkie gratisy.
Ta gra ma 5 gwiazdek, grałem w wiele gier kulinarnych, a ta nie kradnie ci pieniędzy na klejnoty i daje ci bardzo hojnie klejnoty 😍🥰
Jak dotąd świetna gra
Właśnie zacząłem grać! Ale jak dotąd jest fajnie!!
Niesamowite, ale bardzo nudne, że grasz w to samo?
Lubić
świetna gra projektowa
To świetna zabawa i utrzymuje moją uwagę
Świetny
Przyjemny
Nie da mi mojej ostatniej osoby do ukończenia wyniku
Podobała mi się ta gra, ale jednym punktem jest to, że robimy modulor kuchnię lub sypialnię w taki sposób, że pyta o połączenie sieciowe, ale podoba mi się ta gra
Jest fajnie i ciekawie grać Po prostu proszą o szybkie na żywo To tak, dam to cztery gwiazdki
Zabawne i świetne przepisy
Jak na razie wszystko w porządku, dopiero co zacząłem
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games ማስመሰል mpl
Polecam wszystkim
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games Simulatsioonmängud caxw
Naprawdę lubię tę grę. Ćwiczę moje skupienie, ponieważ gra wymaga tego na każdym poziomie. To jest uzależniające! 🤗.
Dobrze, ale należy unikać hałasu w sypialni?
Tutorial został dla mnie zepsuty. Po wyświetleniu monitu o naciśnięcie notatnika lub czegoś innego, powiększa się do rogu i mogę tylko nacisnąć ten róg. Tak pozostało na zawsze, więc myślę, że teraz to tylko moja gra, kiedy rzeczy są ważne, po prostu podkreśla róg. W przeciwnym razie jest fajnie.
NAPRAWDĘ UWIELBIAM TĘ GRĘ, KTÓRA MA TAK WIELE ZMIAN
Lubię tę grę . Kocham tę grę, ale nienawidzę tej gry i nie wiem. Przepraszam, że to mówię. Ok va, to jest gra lusu, jaką kiedykolwiek widziałem na tym świecie, jaką kiedykolwiek widziałem. Lubię, ale nie lubię. Nie rozumiesz mnie ok va. Nienawidzę tej gry, ale kocham tę grę i lubię tę grę, jaką kiedykolwiek widziano na tym świecie. Jestem bardzo zabawny , ale jestem też surowy , to żart , żartuje . Nienawidzę tej gry i kocham tę grę 🎮🎮🎮🎮🎮. Nie lubię tej gry. Pls przeczytaj to pls. Nie zapomnij. Nienawidzę cię
Uwielbiam tę grę i mógłbym grać godzinami, ale NIEUSTANNIE mnie wyrzuca! PROSZĘ TO NAPRAWIĆ
Na początku gra była interesująca, ale potem kazano mi włączyć moje dane, i tak zrobiłem, a kiedy skończyli pobieranie zasobów, gra zaczęła działać, więc wyłączyłem moje dane, a kiedy dostałem gwiazdkę i poszedłem do mojego , gra zaczęła działać nieprawidłowo.
Dostanę lody i nie używam ich, ale znikają. Uwielbiam tę grę, ale nie zamierzam wydawać pieniędzy, jeśli jest szansa, że to, co kupię, zniknie. Napraw to, a ja nie tylko ocenię 5 startów, ale także będę gotów wydać prawdziwe pieniądze w aplikacji.
Najlepsza gra
Uwielbiam tę grę, jest absolutnie niesamowita
Jak dotąd dobrze
Super
Podoba mi się bez fałszywych obietnic.
Zmiana mojej oceny. 2 z powodu tak trudnego czasu, jaki miałem nawet z obsługi klienta, że nie mogłem przeładować mojej gry, mimo że zapisałem na Facebooku I połączyłem z telefonem moich znajomych. Wydałem blisko 100 $ na tę grę... prawdopodobnie koniec, więc jestem bardzo zdenerwowany tym brakiem opieki nad ludźmi, którzy grają w tę grę tak długo.