Post by partchicnantnerre on Feb 18, 2022 3:27:18 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Turbo Stars - Rival Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Turbo Stars - Rival Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi beskonačnih ključeva ▞▞▞
▞▞▞ Turbo Stars - Rival Racing 2022 version ▞▞▞
s podrškom za Turbo Boost, koji omogućavaju izvrsne performanse i ... Android. Ovakva će. platforma omogućiti. surfanje Internetom ... Energy Star.
Bendy in Nightmare Run 아케이드 umwt
Turbo Stars - Rival Racing რბოლა hald
Zabavno je, tu i tamo ima reklama koje je teško kontrolirati, ali kao što sam rekao i dalje zabavno
Zabavno je, preporučio bih ga članu obitelji ili prijatelju i oni ga mogu igrati kad god i gdje god. Ne treba wifi. Besplatno je potpuno nabavite.
Ova aplikacija je stvarno dobra osim jedne stvari. Neka bude manje osjetljivo, a onda je savršeno!
Slušaj....Igrao sam ovu igru nekih 5-6 minuta i STVARNO mi se svidjela. DO...Bio sam prisiljen ocijeniti igru prije nego što sam mogao dalje napredovati. To je tako.... IMO očajan. Kada. Želim ocijeniti igru koja će mi se sada svidjeti. Šteta za b/c, dao bih ga visokom ocjenom. Sada sam ga samo loše ocijenio i deinstalirao.
Ova igra je dobra, ali s druge strane kada smo osvojili nagradu kažu da vide njihov oglas ili kada ne vidite njihov oglas ne mogu predati nagradu.
Užasno! Kontrole su bile grozne. Ali moglo bi biti bolje da 1. 2. i 3. pobijedite ne samo prvi
To je samo igra niske klase! Samo mi idemo na pobjedu u svakom kolu. Igra postaje zanimljiva, ako ima poteškoća.
ACI No.1 2019 HRVATSKI / ENGLISH by ACI No.1 - Issuu
Turbo Stars - Rival Racing Závody zbpu
Turbo Stars - Rival Racing Racerspil uxyb
Ovo je stvarno dobra igra, preporučio bih je svima (sve dobi), ali ponekad postane dosadna i mogla bi imati ažuriranje gdje ima različite karte za otključavanje i više likova. Također biste trebali moći odabrati boju svog lika.
Mislim da je igra u redu jer mi se ne sviđa kako se NE MOŽETE igrati s drugim prijateljima i morate gledati reklame da biste "ZATRAŽILI" kožu koju dobijete na kraju!!!*ISKRENO YEEEEETTTTT*
Turbo Stars - Rival Racing Corse tem
ova igra je tako cool, ali brzina je prevelika
Jako losa igrica na cjlom svjetu
Mislim, zabavno je kad ti je dosadno, ali osim toga, ne bih preporučio preuzimanje ove igre. Ima mnogo oglasa između i osjećam da su razine vrlo slične. Gotovo kao da se ništa nije promijenilo osim nekoliko objekata.
Igrica je pre fora ja stalno budem prvi!
Download TViN Blicnet APKoid. OS, 4.0 and up ... Turbo Stars - Rival Racing icon.
Fora ali previše reklama
Sviđa mi se, ali ovu igricu igram na svom bratovom telefonu i svaki put kad sam je igrao nisam mu dao dar, ali jedini razlog zašto sam dobio igru na svom telefonu je jer ću vidjeti da li radi istu stvar na mom telefonu da.
Pewag Racing Team. 45:44(22) 3:53(17) 2:31:25(12) ... IRON STARS BEROUN. 35:36(28) 3:23(30) 2:28:29(16) ... TK RIVAL, RIJEKA. 32:18(16) 2:35(23) 2:43:44(39).
Obožavam ovu igru, pomaže vam da prođete vrijeme kada vam je dosadno. Ali razlog zašto sam ga dao zvijezdama je taj što nikad ne sprema moj napredak, otključao sam toliko ploča i nadogradnji i tri dana kasnije vraćam se na početak, na sam početak igre
Zvuk visoke kvalitete poput
Previše oglasa. Ako kliknem ne, hvala na oglasu za nagradu, a zatim me nakon toga natjeram da ipak pogledam oglas, tada bih mogao dobiti i nagradu
Malo je teško kontrolirati, ali osim toga, mislim da je nevjerojatno koliko imaš priliku pobijediti u igri, a ja sam igrao 5 puta i pobijedio sam 3 puta. Idemoooooo!!!!!!😊😊😊😊😀🧐
Zaista je zabavno! Ali ponekad prikazuje puno oglasa- Ali općenito je nevjerojatno! Samo tako nastavi!
Dobra vijest je da je zabavno voziti skateboard.... Želim naučiti skateboard jednog dana! Ali jesam...kao da sam jednostavno otišao s treningom i igra me tjerala da je ocjenjujem. Nisam stigao barem do sredine utakmice i to smatram nepoštovanjem prema igraču. Ova poruka je od 8-godišnjaka!
Zabava....Međutim, puna reklama kao i obično, što otežava stvarno uživanje.
Prilično dobro, ali reklame koje mi guraju u lice su sranje! drugi da je šamar onaj koji je smiješan 😂
Igrica je dobra ali ima puno reklama
Tupo i ponavljajuće to lijepo sažima. Ovo je u osnovi kopija drugih mobilnih igara, tako da već dobiva 1 zvjezdicu samo zato što je neoriginalna. "Sustav napredovanja" (ako ga uopće možete tako nazvati) je u najboljem slučaju goli kosti. Nadogradnje su gotovo beskorisne kada možete pobijediti u bilo kojoj utrci ako se ne srušite, a kozmetika je vraški dosadna. Ovo je najprecijenjenija igra koju sam ikad vidio i potpuno sam zgrožen svakome tko je ovoj dao 5 zvjezdica. STIGNITE NEKE STANDARDE. Ne gubite vrijeme s ovim! 0/5
Stvarno cool i zabavna i akcijska igra
To je dobra igra, ali ima toliko oglasa ako želite dodatne nagrade možete kliknuti da ako ne možete kliknuti ne, hvala, ali će se svejedno prikazati oglas, ali trebaju li vam dati nagradu? Za to JER STE GLEDALI JEDINU REKLAMU
Kada dobijete opciju da gledate oglas za bonus nagradu i kažete ne, i dalje će vas natjerati da gledate oglas, ova igra je sranje.
Jj
Igra je zapravo lijepa, ali stvar je u tome da ne mogu kupiti stvari, potrebno joj je i bojanje, ne mogu vjerovati da trebate koristiti svoje podatke da biste dobili svoju nagradu
Prestanite me pitati da vam dam ocjenu za igru ali uživajte sa 5 zvijezda
Download game هز الهجولة APK latest version 1.0 for android devices. ... Android 4.0+ ... Beach Buggy Racing · Turbo Stars - Rival Racing
Pretty NOICE volim ovu igru u kojoj se možete lako utrkivati i reklame se ne pojavljuju toliko... U svakom slučaju za ljude koji puno zaostaju problemi su NJIHOVIH uređaja... Ponekad se pitam je li ova igra previše super za neke uređaje .... Preporučam ovo svima koji traže odličnu igru!!!!!!
To je zabavna igra ako je želite platiti. Reklame su smiješne. Dobivate nešto zauzvrat, ali trčite se 30 sekundi, a zatim gledate 5 minuta reklama. Ponavlja se i staza je uvijek ista.
Ova igra izgleda sjajno, utrkivati se na skateboardima i doslovnim kotačima. Oglasi su malo previše, ali nisam zato ocijenio 4 zvjezdice, to je zato što nema izbora kontrola, poput gumba, ili prevlačenja za položaj, umjesto toga mogao sam igrati samo prelaskom prsta za pomicanje lijevo i desno, što je prilično teško igrati, pogotovo zato što sam i PC/konzolni igrač. Ako u budućnosti bude moguće birati razne kontrole, razmotrit ću ovu igru ocjenom od 5 zvjezdica