Post by partchicnantnerre on Feb 18, 2022 3:33:09 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dictators : No Peace ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dictators : No Peace IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód mnoho drahokamů ▞▞▞
▞▞▞ Dictators : No Peace 2022 version ▞▞▞
Dictators : No Peace Симулације yhoi
Kung Fu Animal Fighting Game Dobrodružné ayg
Je to skvělý nápad, ale chce to více práce. Podle mě to není tak zábavné a poté, co jsem to porazil poprvé, nemá smysl to dělat znovu. Udělejte to tak, aby všechny země bojovaly mezi sebou. Také stačí vyřadit rebely a cizí útoky a nahradit je skutečnými válkami.
Není to nejhorší
Poutavá hra, mapa je nedávná, zatímco časová osa je před stoletím. Některé země mají územní výhody, zejména ty větší, nebo ty, které jsou obklopeny jinými zeměmi. Dobrá sjízdnost. Příjmy získává kolonizace, průmyslový rozvoj a karavany. Systém karavanů potřebuje vylepšení. Jednoduchá pravidla hry. Musíš zkusit.
Tuto hru je dobré hrát. Ale trvalo mi nějakou dobu, než jsem to dokončil. Opravdu bych chtěl mít multiplayer a možnost být rebelem na začátku. Ale moc mě to bavilo. Také musíte opravit tuto chybu, když dojde k povstání, můžete hru jednoduše opustit a pronajmout si hru bez povstání.
Spousta potenciálu, spousta zábavy. Mám problémy s tím, že moje armáda (necítím královský status) dobývá země, i když jsou mocnější než nepřítel. Často zjišťuji, že je to dáno tím, že se ikony nepohybují do bitvy. To se vám nemusí stát, protože používám Nokii 2.2
Hra velmi rychle omrzí, grafika působí jako v roce 2008. Není to můj šálek čaje.
Hra je dobrá, ale akorát mě štve, že když mám více jak 2 kolonie, tak mě otravujou ostatní státy svými útoky na moji kolonii a ani si nemůžu pořádně vydělat peníze a musím furt kupovat novou armádu
Vážený vývojáři, můžete přidat nový způsob, jak ve hře vydělat peníze, protože je opravdu otravné získat pouze 4 dolary nebo 6 dolarů za sekundu a čekat 10 minut, abyste získali jen polovinu peněz, které potřebujete ke zvýšení výkonu. Pokud by se tak stalo, ohodnotil bych hru 5 hvězdičkami.
Dictators : No Peace ব্যাজ qdsh
Dictators : No Peace Simulasyon cmf
Ten kdo dal 1 hvězdičku byl velký idiot protože hra je super
Je to takové nic moc chápu ,někoho ta může bavite to bavilo ale po hodině dělání to že nakupuje to vojsko a hledáte slabou zem vás omrzí . Ano je to trochu i naučné každá země má své vlastní jméno a ještě co se v ní vyrábí . Ale já to pořád do kola úplně ji nezavazují ale nedoporučuji jestli se vám líbí tak si ji stáhněte ale je to jen strat času postup se vám stejně do jiného zařízení nepřesune .je to takovej nižší podprůměr .
SKVĚLÝ! Je to prostě ÚŽASNÉ! Také potřebuji změny z této aplikace. Za prvé, chci mít ve hře část, kde můžete přejmenovat svůj countryball (např. Britské impérium) a vytvořit novou funkci, ve které můžete zaútočit na zemi z více států, které hráč kolonizoval. Za druhé, celý Kašmír patří Indii, když Pákistán i Indie by měly mít na mapě své části Kašmíru. Přidejte je prosím. S pozdravem, Khizar Caliphate
Myslím, že je to celkově skvělá hra, je zábavná a je dost snadné ji zjistit. Tuhle hru mám moc rád.....když vlastně funguje. Zdá se, že jsem narazil na nějaké problémy. První problém je, že kdykoli se přesunu na vojenskou základnu nebo zahájím válku, nikdy se nic nestane. Nejdřív jsem si myslel, že je to jedna z těch her, které postupem času prostě něco dělají, chlapec se mýlil. Druhý problém je, že můj karavan se nikdy nepohne, vždy zůstane v oceánu sedět. Prosím opravte to, protože to skutečně chci hrát
Tato hra se mi moc líbí, ale našel jsem chybu, která mi brání ve hře: moje královské jednotky a námořnictvo uvízly a nikam se neposunou, takže nemohu zaútočit na žádnou zemi ani je přesunout na jinou základnu. nákladní loď je také zaseknutá a nemohu pohnout ani jednou z těchto jednotek, což jednoduše zastaví hru, protože teď nemůžu nic dělat. vývojář by mohl přidat možnost "kontaktujte nás" nebo zprávu o chybě / zpětnou vazbu, takže by to bylo jednodušší. jinak gratuluji, skvělá práce!
Výborná hra na odreagování a menší trpělivost. Doporučuji stahovat 👍
Na začátku je to velmi zábavná hra, ale jak ji hrajete více, hru jsem dokončil a měl by být lepší konec, protože u této hry trávím hodiny a byla to zpráva, ale je to docela zábavné
Hra je vynikající, ale mohla by být lepší, kdybychom mohli hrát multiplayer nebo uzavírat aliance s různými zeměmi, mohli byste to udělat v budoucnu
Zábavný koncept a hra, ale sakra ten zoom je tak špatný. Jako TAK špatné. Nechceme super blízkost zemí, brácho, udělej krok zpět
Nenáročná hra, po chvíli nudná a síla jednotek nedává žádný smysl, jako je jedno, co si pro armádu vyberete, je to stále stejná přesná síla
Tato hra je ztráta času, musíte čekat příliš dlouho, než něco upgradujete, a na konci ji ztratíte Nedoporučuji ji
Tato hra byla zábavná. Použil jsem svou první atomovku na Itálii a pak jsem ji napadl, byl jsem tak šťastný. O 30 sekund později vidím poznámku. Píše se o aktualizaci rebelů v Itálii. Byl to 3hvězdičkový rebel. Prohrál jsem válku a Itálie se vrátila na 5 hvězdiček. Můžete to napravit tak, že při invazi do země máte 2 minuty, než může mít rebely a 6 minut, než může být napadena, nebo pokud dojde k rebelii / invazi, hvězdy, které odstranila atomovka, budou stále odstraněny.
Absolutní odpad i pro mobilní strategickou hru. Takové jednoduché, ale hloupé ovládání, díky kterému je hra spíše zdlouhavá než zábavná, nemluvě o tom, že neustále padá. Nečekejte, že budete hrát déle než 2 minuty bez uložení.
Tato hra se mi moc líbila. Ale problém je "je to velmi snadné." Žádná velká konkurence a dobrodružství se nekoná. Jen jednoduchý postup, jak obchodovat a vydělávat peníze a pak rozvíjet své obranné síly a dobývat. Ale není potřeba žádná sada dovedností. Stačí kliknout a počítač se postará o zbytek. Ale celkově se mi to líbilo. Je to dobrá časová a časově náročná hra.
Pěkný koncept, grafické a jednoduché uživatelské rozhraní. Po chvíli se to však velmi opakuje, není to téměř žádná výzva. Ostatní národy na vás neútočí a je jen otázkou času, kdy posílíte svou armádu a zničíte tu další. Dokončeno za 2 dny ve vlaku, nemám žádný podnět si to znovu zahrát
Je tak zábavné převzít vládu nad světem a získat vojenské zkušenosti a podobně a myslím, že je zábavné hrát za Rusko, protože to dělají i ve skutečném životě!!!🇳🇱
Víš co je vtipný? Vím. Legrační je, že jsem porazil hru s nejstrašnější zemí
Opravdu opakující se „strategická“ hra. Jakmile kolonizujete jednu zemi, kolonizujete je všechny. Neexistují žádné vzorce. Prostě udělejte svou armádu větší než jejich a pokaždé to funguje. Dobytí poslední země se nelišilo od té první. Přál bych si, aby existovalo více proměnných, pokud jde o útočení, obranu a vydělávání $$. Edit: Je to dobré pro zbystření zeměpisu.
Tato hra má potenciál. Doufám, že budoucí aktualizace přidají funkce, které mě přimějí k přehrání, ale po prvním přehrání jsem neviděl žádný důvod, proč si to přehrát znovu. V polovině mé jediné motivace pokračovat, bylo namalovat svět v mé barvě, bylo to extrémně únavné.
Hru jsem dohrál za Česko, asi za měsíc čistého času, mega mě hra bavila
STRAŠNÁ ZKUŠENOST v mém zastoupení, prostě podle mého názoru hrozné nastavení hry... Vidím, kam s tou hrou šli, ale podle mého názoru to tam nefungovalo.
Je to všechno dobré. Ale mělo by to mít tu práci na pozadí, aby se peníze sbíraly, i když... Uzavřeme hru.
Poznamenejte si, které země vám za věci platí nejvíce, a je to. Přerušil jsi hru. Teď je to snadná procházka.
Topka
Tato hra je v pořádku, ale tady je problém Zaprvé to trvá tak dlouho, vydělat peníze na zaplacení upgradu jednotky Zadruhé A.I je odpad, téměř nikdy neútočí a neupgradují se Takže ano, opravte to prosím
Nevím, o čem všechny tyto ostatní recenze mluví. Je to jen hra, ve které čekáte, až se váš počet zvýší, dokud nebudete moci dobýt další zemi, a pak znovu počkejte. A je to. Nulová výzva k tomu. Je dobré vidět nezávislé hry na trhu a tato má velký potenciál, ale zatím je to velmi nudné. Vůbec žádná výzva. Všechno jsou to čísla, takže přesně víte, co potřebujete k vítězství v bitvě, než začne, a to vedlo k tomu, že jsem prostě nikdy bitvu neprohrál.
Grafika je na stejné úrovni jako u nové hry Spider Man, vypadá to moc dobře. Hra je fanomonální, množství myšlenek a potřebné strategie nechá váš mozek ve smyčce a on hudbu. Hudba je tak dobrá, že ji poslouchám každý večer před spaním. Tato hra ze mě udělala to, kým jsem dnes, je to mistrovský kousek, který nemohu odložit a zároveň se k němu budu vracet po mnoho let. 3/5 hvězdiček, dobrá hra
Velmi zajímavá hra. Líbí se mi koncept této hry a je to zábava. Doufám, že v blízké budoucnosti vytvoříte 3D verzi této hry, kde budeme moci hrát za armádu ve formě TPP. Děkuju
Slušná hra, pokud chcete zabít pár hodin. Jakmile jednou přehrajete, nemá žádnou skutečnou znovuhratelnost. Je to velmi jednoduché, čekáte v reálném čase, abyste vydělali peníze na zaplacení jednotek, a pokud je vaše skóre vyšší než skóre nepřítele, vyhráváte. Udělejte to znovu a znovu 158krát a vyhrajete. Ve hře není žádná výzva.