Post by partchicnantnerre on Feb 18, 2022 3:39:05 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pieredze ▞▞▞
▞▞▞ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game 2022 version ▞▞▞
Lieliska bezsaistes spēle, lai gan dažreiz man ir jāgaida 12 stundas, lai spēlētu citu līmeņu komplektu. Izņemot to, tas ir lieliski.
Ir labi
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game Strategia tozl
Godīgi sakot, šī spēle izskatās lieliski. Un patiešām žēl, ka izstrādātāji pavadīja laiku un naudu animācijas veidošanai, lai spēle būtu sava veida blā.
Man patīk šī spēle😊😌😜
vairumā pirmo līmeņu jūs varat radīt virsniekus un uzvarēt pat bez cīņas, un man patiktu smilškastes režīms, bet tas ir diezgan jautri
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game Strategi zhxq
Nav nozīmes tam, cik tālu jūs progresējat, viss, kas jums jādara, ir jāsūta galvenā komanda, lai uzvarētu kārtā. Bēdīgs pārrāvums par kongregate spēli, kuru es spēlēju, kad man bija 11. Tagad 21... Skumji.
Tā nav briesmīga spēle, tajā ir iekļauta mazliet stratēģija. Vienīgais mīnuss ir fakts, ka pulku iegāde maksā daudz vairāk nekā tas, cik monētu jūs saņemat, gūstot uzvaru. SMG pulks maksā 2000 monētas, taču apļa beigās jūs saņemat tikai 50-100 monētas! Spēle būtībā ir maksa par uzvaru, es to neiesaku.
Laba spēle!
Šī spēle ir ļoti pārsteidzoša. To var kontrolēt ļoti gludi. Dažu sekunžu laikā var nogalināt viedokļu ienaidnieku. Katru šīs spēles līmeni var pārvarēt dažu sekunžu laikā. Tā ir ļoti interesanta kara spēle, līdz es to esmu redzējis. Tāpēc visi spēļu cienītāji var izvēlēties opciju šīs spēles spēlēšanai, instalējot lietotnes. Ļoti iesaku no manis💖💖
Sākumā jautri, bet ne pārāk izaicinoši. Ierobežots ienaidnieku klāsts, kas piedāvā maz vai nekādu izaicinājumu. Es izdzīvoju šo spēli, nezaudējot nevienu cīņu. Pietiekami pieklājīga koncepcija. Forša māksla. Spēles trūkums padara šo par neaizmirstamu mobilo spēli.
Cops N Robbers:Pixel Craft Gun ஆக்ஷன் xor
Jautra spēle, bet, lūdzu, pievienojiet vairāk līmeņu, tā bija tik jautra spēle
Satriecoša pieredze. Naudas apjoms strauji palielinās, liekot jums vai nu atmaksāt naudu, vai arī skatīt reklāmu, lai gūtu panākumus. Noniecinoša prakse. Acīmredzot mantkārīgs uzņēmums. Arī tas, ka tie automātiski liek skatīties reklāmas. Nav arī atlīdzības, tāpēc, lūdzu, neatbildiet ar automātisku atbildi. Ir acīmredzams, ka jums ir pretīga prakse, kas gūst labumu no bērniem, kuri nezina labāk. Rediģēt: >atstāj godīgu kritiku >uzņēmums jūtas apvainots par to, ka neizdzēšu ne dolāru, nekomentē citus punktus
Esmu spēlējis mazliet .. saņēmu kastes un iegādājos dažas ar zeltu, un es nesaņēmu preces, kas ir jālabo. citādi līdz šim spēle vienmēr ir jāuzlabo neatkarīgi no tā, kāda spēle tā ir. lūdzu, izlabojiet problēmu.
Tā nav labākā spēle, ko es spēlēju, jo roboti vienmēr izmanto artilēriju un katra lieta maksā daudz, un 19. un 20. līmenis ir kaitinoši
Šī spēle ir lēts pavairojums no jau bezmaksas flash spēles ar nosaukumu War 1917. Jūs varat viegli pārspēt 90% no visiem ienaidniekiem, izsūtot kājnieku surogātpastu, līdz ienaidnieks pazūd. Viņi atcēla pusi no 1917. gada kara funkcionalitātes un taktikas, tā vietā bloķējot jaunas vienības aiz maksas sienām, bet grūtības tikai palielinās mākslīgo ceļu bloķēšanas dēļ. Turklāt jūs esat spiests skatīties 30 sekunžu reklāmu pēc katra līmeņa, kas pārsniedz 10. līmeni.
Viena no garlaicīgākajām spēlēm, ko esmu mēģinājusi ilgu laiku. Pirmos 10 līmeņus jūs uzvarat pret AI tik viegli, ka jums kļūst garlaicīgi. Pēc pirmajiem 10 līmeņiem pārāk daudz reklāmu
Lejupielādēja, atvēra, spēle avarēja. Atkal atvēra, avarēja. Restartēts tālrunis, atkal atvērts, avārija. Pārinstalēts, atvērts, avarēja. Izdzēsts.
Spēlei ir lielas līdzsvara problēmas. Nosūtiet surogātpastu pamata karaspēkam, un jūs vienkārši uzvarat, tas arī ir. Snaiperis nodara tik maz bojājumu, liesmas metējs ir jūsu laika tērēšana utt.
Ar šo spēli noteikti esmu uz pareizā ceļa, bet es varu tikt līdz lvl 60, vienkārši izmantojot startera karaspēku. Es ieteiktu pārveidot vienības, lai uzlabotu spēli. Tbh, kas pārsniedz citu vienību ātrumu. Saprotiet, kā citas vienības sakrājas kā karavīru rinda, kas tās vienkārši izpilda, pirms tām ir iespēja kaut ko darīt.
Šķiet, ka tas nav mākoņa glābšana. Un, ja iegādājāties kampaņu un izdzēsāt lietotni, pakotne ir jāiegādājas atkārtoti.
Nav daudz stratēģijas vai izaicinājumu. Pagaidām nav iemesla izmantot nevienu citu vienību, izņemot pamata vienību, jo tas mēdz padarīt līmeņus grūtākus, nevis atvieglotus. Vienkārši izsūtiet surogātpastu un izmantojiet ciparus, lai uzvarētu. Noskalo un atkārto.
Jautri, bet vajag nedaudz strādāt. Īstu monētu nopelnīšana aizņem pārāk ilgu laiku. Tomēr stratēģija ir interesanta. Retro stila grafika ir arī forša.
Nespēlējiet šo spēli viss, ko darāt, ir tikai cerēt, ka vēlākos līmeņos jūs saņemsiet tanka pastiprinājumu, jo, ja jūs to nepabeigsit, esmu pavadījis stundas, mēģinot pārspēt vienu līmeni, bet nē, jo tajā brīdī, kad jūs par to sagūstat bāzi spēle rada strēlnieku pulku un ja tev nav ap 10 vienībām vienkārši ar to nomirst un ar virsnieku surogātpastu līmeņos arī kad viņi turpina mest granātas un spēle pārsvarā ir jāmaksā, lai agri uzvarētu par labo vienību ieslēgts
12 stundu gaidīšana ir kaitinoša, strēlnieku vienība ir nevēlama, un ārpus bunkuriem viņi var nogalināt visu ar cipariem, joprojām ir jautri spēles stunda, pirms sākās minētā 12 stundu gaidīšana (ja misijas balva būtu palikusi nemainīga, tad 12 stundu gaidīšana ir 300 monētu izlaišana būtu bijusi pilnīgi saprātīga, lai kāds varētu malt). Noteikti ir vērts spēlēt stundu vai divas, taču, tiklīdz jūs sasniedzat gaidīšanas periodu, jūs zaudēsit interesi.
Pilnīgi pret ienaidnieku misijas balvas ir joks, kas ir labs 5 minūtes laba spēle, taču viņi vēlas, lai jūs tērētu daudz, lai uzvarētu
Patiesībā tas ir ļoti jautri. Man patīk šī spēle. Tas ir tieši tas, ko esmu meklējis. Man patīk šī spēle, un jums pat nav nepieciešams internets, lai spēlētu šo spēli. Jautri spēlēt.
Oho. Tā ir labākā un vienkāršāka spēle. Koncepcija ir vienkārša, taču tā ir ļoti interesanta un izaicinājumiem pilna spēle. Ir dažādi karaspēki atsevišķiem līmeņiem, manuprāt, tas ir fantastiski. Šī ir viena no labākajām spēlēm stratēģijas kategorijā. Jautri spēlēt. Es ieteicu šo spēli visiem spēlētājiem, kuriem interesē kara stratēģija.
Šī spēle ir ļoti laba un super satriecoša. Un tas ir ļoti lietotājam draudzīgs. Super forši. Lieliska grafika. ES mīlu šo spēli. Šī spēle ir patiešām jautra un ļoti vienkārši spēlējama. Tas ir super traki. Galvenokārt tā ir laba spēle
Pagaidām jautra pamata spēle. Pārāk vienkāršots, to var padarīt grūtāku, ievietojot tajā grūtības līmeņus. Rediģēt: pareizi, tagad esmu spēlējis 20 līmeņus, un jūs pastāvīgi sūtāt surogātpastu. Tas ir tik vienkārši, ka šķiet, ka tas ir reklāmu ieņēmumu ģenerators ar vienu pēc katra līmeņa, un man jāsamazina rezultāts līdz dāsnām 3 zvaigznēm.
Netērējiet savu laiku. Spēle ir pārāk vienkārša, un tā pat nedod jums atlīdzību no misijas pusi laika.
es neapzinājos šo potenciālu. Jūs varat apiet. Tas ir ļoti jautri un izraisa atkarību, un tam ir daudz solījumu. Spēles maksas siena, kurā jums jāgaida vairāk nekā 12 stundas, lai apmeklētu reģionu, līdz šim to ir novērsis, maksājot spēles valūtu (kuru varat iegādāties), taču nedomāju, ka spēle ir vērta vairāk par 99 centiem, lai to novērstu. reklāmas. Es varēju pārvarēt pirmos 30 līmeņus, vienkārši nosūtot surogātpastu karavīriem.
Šī ir lieliska spēle, bet problēma ir tā, ka līmeņi ir pārāk viegli, un es pārspēju 50 līmeni, nepalielinot savu karaspēku, un to ir ļoti viegli pārspēt. tikai daži karaspēki, un esat pabeidzis ar līmeni, bet es domāju, ka tam ir vajadzīgas apmēram 4 vai 5 zvaigznes, kopumā tā ir lieliska spēle.
Šī spēle ir ļoti interesanta. Spēlēt ir pārsteidzoši. Pretinieki nav tik spēcīgi. Bumbas un šaušanas rīki ir patīkami.
Godīgi sakot, ļoti laba spēle. Līmeņi ir labi izgatavoti un ar labu mērogu. Ļoti laba spēle, noteikti iesaku
Maksā, lai spēlētu. Pirmie 25 līmeņi ir bezmaksas. Tehniski jums nav jāmaksā, bet jūs saņemat tikai aptuveni 10 monētas katrā līmenī, kas ir smieklīgi. Paldies par demonstrāciju, tas bija jautri, bet man ir jāatinstalē.
kopumā spēle ir lieliska, bet nav konta izveides vai saglabāta progresa veida sistēma, es pazaudēju visu savu progresu, jo nejauši izdzēsu spēli, kad pārinstalēju to, visa mana karaspēka un jauninājumi vairs nav tur, tāpēc man nācās sasmalcināt un tas aizņems kādu laiku, lūdzu, nākamajā atjauninājumā pievienojiet sistēmu, kurā mēs varam izveidot kontu un saglabāt savu progresu
Pārāk daudz reklāmu. Es ienīstu šo. Ja man būtu iespēja, es varu uzrakstīt 0 zvaigzni, es rakstītu 0 zvaigzni.
Tas ir ļoti jautri, bet dažreiz grūti mani sadusmojuši, piemēram, izvest visus karaspēkus, kas radušies ar vienu sitienu no altilarty, bet pāri visam
Tā nav slikta spēle, taču šī ir pilna warfare 1917 kopija, kas tajā laikā bija viena no manām iecienītākajām pārlūkprogrammas spēlēm. Vismaz viņi varēja būt nedaudz radošāki.... Otra lieta ir tā, ka jums ir 80 ļoti vienkārši līmeņi, kas ir patiešām garlaicīgi, pēc tam jūs vai nu maksājat par 'dlc' kartēm, vai pārtraucat spēlēt.
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategiespiel Strategie kml
Esmu diezgan pārliecināts, ka šī ir vecas zibatmiņas spēles kopija un ielīmēšana bruņu spēlēs, kuras es mēdzu spēlēt, iespējams, pārāk daudz. Tātad, kad es saku, ka pat bumbas trokšņi un fona kara trokšņi bija gandrīz skaidri, es sāku nedaudz aizdomīgi, bet kopumā lieliska spēle, vai es spēlēšu arī šo? Noteikti.
Tikko sāku spēlēt, nevaru sagaidīt, kad tā kļūs par stratēģiskāku spēli.
Nav īsti daudz stratēģijas spēlē viss, kas jums jādara, ir surogātpasta pirmie karavīri un pārspēt visu
Spēle ir ļoti jautra, līdz saprotat, ka izmantot jebkuru citu vienību, izņemot strēlnieku, ir bezjēdzīgi, jo AI nav pietiekami grūti, lai cīnītos pret to, kā to darīja flash spēle Age of War. Tas ir jautri, bet ļoti vienkārši, kad to saprotat, un galu galā tas kļūst atkārtoti un garlaicīgi, pēc tam faktiski stratēģiski.
Ļoti labi izgatavots. Ļoti vienkārši iemācīties, AI ir īsts izaicinājums, un mehānika ir stabila. Tagad par lietām, kas man nepatīk. Pirmkārt, liela daļa karaspēka ir bezjēdzīga. Liesmas metēji mirst, pirms viņi var kaut ko izdarīt, Virsnieki veic grenadieru darbus un viņiem ir ierocis, un bruņumašīna ir sliktāka par tanku, bet tā ir 5 reizes lielāka. Man nav jāiegādājas pat puse karaspēka, lai pabeigtu visu kampaņu. Labojiet to, lūdzu, viss, kas tam nepieciešams, ir līdzsvarot. Citādi šī spēle ir lieliska.
Es esmu kara cienītājs, bet man patīk šīs spēles spēle, kurā tiek izsūtītas vienības kaujā, kuru jūs nesaprotat vai nezināt, kāds būs iznākums. Es esmu spējis tikt skaidrībā līdz pēdējam vilcienam, kas būtu šobrīd ir trešais mēnesis, bet man jāsaka, ka man patīk šī spēle, es vairāk aizraujos ar Otro pasaules karu, tāpēc es vēlētos redzēt šo spēli arī kā Otrā pasaules kara spēli, bet šķiet, ka Pirmais pasaules karš ir diezgan interesants. arī
Vilnis kļūst grūtāks ar tik daudziem pastiprinājumiem 12.-20. vilnī. Es tikai vēlos pielāgotu cīņu, tāpēc es pametu šo spēli uz 2 mēnešiem (faktiski nē 2021. gadā), lai redzētu, ka tā nav atjaunināta. Es vēlos, lai būtu režīma grūtības, lai spēlei ir labāka grafika, ja atrodaties 12-20 vilnī, jums būs tāda pati problēma. Mani mīlestības komentāri: Man patīk Vācijas impērija (patiesībā neviens man nejautāja, man patīk grafika. Es mēģināju nosūtīt surogātpastu ložmetējam, bet sapratu, ka tas ir tik bezjēdzīgi, es mēģināju nosūtīt surogātpastu snaiperiem, bet viņi nomira
Katra nodaļa ir bloķēta aiz 12 stundu atdzišanas bez brīdinājuma. Atbloķēšana maksā 300 zeltu, bet lielākā summa, ko varat nopelnīt par misiju, ir 11 zelti... Apkaunojoši
oho, kāda patīkama spēle? Tiešām tās grafiskā dizaina skaņas kvalitāte un viegli spēlējama sniedz ļoti reālu pieredzi karā. Tā ir ļoti līdzīga ikvienam. Man patīk spēlēt kara spēli, un šī spēle man sniedz īstu kara garšu no citām spēlēm. Lai jūs varētu izmēģināt šo spēli un izbaudīt šo spēli. Paldies visiem. UN LABĀ SVĒTĪJUMĀ KOKO SPĒLE. UN palaidiet PĀRSTEIGUMĀKU SPĒLI♥♥ ♥♥.