Post by partchicnantnerre on Feb 18, 2022 4:06:13 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Clash: Guild Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Clash: Guild Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack zlato ▞▞▞
▞▞▞ Castle Clash: Guild Royale 2022 version ▞▞▞
Ako imate nekoliko tisuća dolara za potrošiti i želite ih potrošiti na piksele kako biste bili konkurentni, ovo je igra za vas! Alternativno, ako ste tip osobe koja nikada ne želi sustići novi sadržaj, ovo je igra za vas! Ako volite zadovoljstvo mljevenja da ne stignete nigdje, preuzmite ovo sada!
Potrošite više od 100 dolara na ovu igru i bila je dobra, ali iskreno mi je žao što sam potrošio novac na ovu igru. Ako vidite ovu recenziju, onda vam želim reći da se ne isplati trošiti novac na ovu igru jer će vam na kraju dosaditi i požaliti što ste potrošili. Razmišljam o odustajanju od ove igre, ali moj novac je ono što me sprječava da odustanem. NEMOJTE PLAĆATI ZA POBJEDU!!! Još jedna stvar je da je prošlo više od 1 mjeseca i da sam potrošio 1 USD na aplikaciju od TapJoya da dobijem dragulje, ali još nema odgovora.
Moram reći da sam igrao dugo vremena bio sam slobodan za igranje, ali kasna igra je dolar za dolarom i sve odlazi u nepovrat nakon što ažuriraju igru. Trebali bi imati više načina da f2p igrači dobiju heroje i predmete bez trošenja novca. Pohlepa ubija igre i sve se ponavlja ništa se ne osjeća svježe. YouTuberi to najavljuju natjeraju vas da potrošite 100$ za heroja koji će oslabiti za 2-4 tjedna ne preporučujem igranje. F2P: PREDMETI ZA KASNIJE IGRE NE MOGU SE DOBITI PREKO NAČINA IGRE KOJE MORATE KUPITI.
Igra je buggy i gubi vezu, ali je teška za igrati što je čini zanimljivom
Platio sam puno ako novac za ovu igru...i sve od zadnjeg ažuriranja stalno se ruši. Oprostite za jednu zvjezdicu, bit će pet kada riješite problem.
Preglupooo
Volim ovu igru, jednostavna je, nadogradnje su brze i grafika je preslatka.
Odmah kad sam dobio aplikaciju, tražila je pristup mojim medijima, datotekama i tako dalje. Pritisnuo sam demant na sva pitanja i to me izbacilo. Pokušao sam se vratiti, ali mi je pisalo da je prestalo. Dakle, tada sam obrisao aplikaciju.
Pre dobra igrica
Otpad
Bilo je to sjajno iskustvo, ali sada mrzim igru jer su dva moja glavna heroja skrivena. Koje su vidljive u herojima alter, ali se ne mogu nigdje smjestiti za borbu.pa sada ide brisanje igre. Igrao sam ga 4 godine
Ovu igricu igram već 6 godina i jednostavno je obožavam. Igra me dovela kroz teške trenutke i to što sada vidim svoju bazu i sjećam se svoje baze kada sam dobio ovu igru čini me tako ponosnim na sebe. Najbolji dio ove igre je što je vrlo besplatna za igranje prijateljskih. Ne znate platiti novac da biste bili dobri u igri. Samo sam htio reći hvala IGG i žao mi je što mi je trebalo ovoliko vremena da ti dam 5 zvjezdica.
Ova igra je cool i zanimljiva... Pozdrav frds Preuzmite castle clash da se zabavite
previše sustava za nadogradnju. zbog toga morate provoditi sve više vremena za igranje. samo čekam da nestane raspoloženje i prestane igrati, deinstalirati i prestati da se prisjetimo ove igre.
Ova igra je super, instalirajte je, zabavit ćete se
Love Balls Dėlionė wsjx
Castle Clash: Guild Royale Стратегії mnmr
Dobra igrica😃
Nevjerojatna igra s toliko detalja i zabavnih stvari da se ne isplati osvojiti besplatne dragulje nevjerojatne su nove stvari svaki dan. Daleko jedna od mojih omiljenih igrica! Jedino što bi trebali dodati jest staviti svoje najbolje heroje ispred. Thabka za ovo ima nevjerojatan dan!!
Sup aplikacija
Ova igra je tako zabavna za igranje!!!!Ali jedna stvar je tapjoy offerwall, dobivam samo kviz i malo dragulja, ali uz sve to je zabavno igrati iako je možda p2w.
...ni komentari...
Posvuda zabavna igra, ne sviđaju mi se neki kućni ljubimci, talenti, heroji itd. Dostupni su samo ako platite
Stvarno mi se sviđa igra. Mogu provesti sate i sate samo nastavljajući igrati. Baterija na mom telefonu obično se isprazni prije nego što sam spreman za taj dan prestati igrati. Čim se ujutro probudim, počinjem svirati. Čim završim posao, počinjem se igrati. Ja se uvijek igram. Jako mi se sviđa koliko su jednostavne upute i kontrole i koliko je igra općenito jednostavna. Hvala vam puno što ste napravili igru i učinili je tako jednostavnom i zanimljivom. Veselim se vašim još utakmicama i hvala
Ovo je clash of clans sa drukčijim imenom......
Sranjacccccccccccc ne radi i jbt ima pola jebenog gigabajtaaaaaaaaaa
Minecraft
Castle Clash: Guild Royale Стратегії qgon
Castle Clash: Guild Royale रणनीति xqi
Još jedno ažuriranje bez popravljanja Team Here Be Monsters (THBM). Ne možete ništa učiniti sa Super Pets jer su THBM i Lost Realms jedino područje za nabavku komponenti. Neću potrošiti ni novčića dok se THBM ne popravi.
Igrao se otkako je pokrenut. puno je dodano za dobro i loše, ali općenito se prilično dobro zadržalo pri svojim korijenima. Uvijek će preporučiti igre poput CoC-a. Samo puno bolje iskustvo i još puno toga za napraviti kada se odlučite kupiti dragulje lmao
Samo glupa kopija coc -a
Vrlo zabavno i puno poput CoC-a. Ali ne i trzavica svega što treba učiniti. Osjeća se kao da možete igrati 20 m ili 20 sati bez osjećaja da trebate igrati određeno vrijeme. 5 zvjezdica za mene
Osim što je Pay-to-Win, igra se dosta ruši. To se događa kada iskoristim šanse za događaje i onda izgubim te šanse. Ruši se kada pokušavam upasti u druge igrače. Također se ruši tijekom borbi s šefovima. Česta ažuriranja samo uvode više valuta i preopterećene nove heroje.
užasno. Nemam riječi... Kao stvarno, nikad nisam vidio tako strašnu igru.. Zadnje ažuriranje: 31. svibnja. Ovi programeri su gladni novca. Ne bi ni trebao biti u trendu...
Platite za igru ili pobijedite nakon 2 dana, doslovno ne možete pobijediti nakon toga osim ako ne kupite nadogradnje.. mrzim ovaj model..
Sve je u ovoj igri kupiti 1400+ dragulja da zaradite ovu nagradu, ova igra je hvatanje novca. Siguran sam da mnogi također misle ovo, da, postoje legitimni načini za dobivanje predmeta, ali to je jednom u plavom mjesecu. Očekivao sam bolje. Heroji su previše OP. Koncept korištenja vojnih logoraša je jednostavno jadan.Ljudima koji kažu da je IGG sada mnogo velikodušniji, treba dugo pogledati svoje događaje.